Βιογραφικό
βιογραφικο  Έχοντας αποφοιτήσει από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Γαλαξιδίου με ειδικότητα μαγειρικής τέχνης, αποφάσισα να διευρύνω τους επαγγελματικούς μου ορίζοντες μεταβαίνοντας στη Μέκκα της υψηλής γαστρονομίας. Ξεκινώντας από τη Νίκαια της Γαλλίας μου δόθηκε η δυνατότητα να εργαστώ πάνω στη μεσογειακή κουζίνα στο ξενοδοχείο Holiday Inn****. Στη συνέχεια το Παρίσι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εν γένει επαγγελματική μου εξέλιξη παρέχοντάς μου συνεργασίες με σεφ υψηλών απαιτήσεων ξεκινώντας από το Hôtel Plaza Athénée Paris***** και την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον chef Alain Ducasse (3 αστέρια guide Michelin). Στη συνέχεια εργάστηκα στο εστιατόριο της chef Hélène Darroze (2 αστέρια guide Michelin). Διευρύνοντας την εμπειρία μου συνεργάστηκα με τα catering Potel Chabot και Saint Clair και στο Fauchon epicerie. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ασχολήθηκα με την προετοιμασία και διεξαγωγή δείπνων στο σπίτι και με μαθήματα μαγειρικής. Συμμετείχα στον τηλεοπτικό διαγωνισμό Top Chef Ελλάδας και συνέχισα το ταξίδι μου μεταβαίνοντας στην Κίνα όπου συνεργάστηκα με τον chef Herve Pronzato για το ξεκίνημα του VIP restaurant στο κρουαζιερόπλοιο Hainan Empress*****. Στη συνέχεια εργάστηκα στο ξενοδοχείο Almyra Spa Beach Hotel**** (Πάφος-Κύπρος) ως executive chef υπεύθυνος στο εστιατόριο (ΝΟΤΙΟΣ) όπου πάντρεψα την ιαπωνική και μεσογειακή γαστρονομία δημιουργώντας καινούριες γεύσεις. Σε όλη τη διάρκεια της μαγειρικής μου εμπειρίας παρακολούθησα σεμινάρια (Ζαχαροπλαστικής, H.A.C.C.P, Υγιεινής για κουζίνα και τρόφιμα, και Μοριακής Γαστρονομίας). Επίσης συμμετείχα σε διοργανώσεις όπως στο παγκόσμιο τουρνουά τένις Rolant Garros με το catering Potel Chabot και στους Χρυσούς Σκούφους όπου συνεργάστηκα με τον Ισπανό chef Martin Berasategui (3 αστέρια guide Michelin) και την ομάδα του. Το ταξίδι μου λοιπόν συνεχίζεται με την αναζήτηση νέων τεχνικών, καινούριων υλικών και γεύσεων.