Συνταγές

ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

Ζητάμε από τον κρεοπώλη να ανοίξει το κρέας όσο γίνεται, γιανα το γεμίσουμε με υλικά.Πλένουμε και τρίβουμε το κρέας με αλάτι και πιπέρι, και το τοποθετούμε πάνω στο ανοιγμένο φύλλο σφολιάτας, το οποίο έχουμετρυπήσει παντού με πιρούνι...

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΚΑΙ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Αλείφουμε τα κομμάτια του κρέατος με τους χυμούς πορτοκαλιού και λεμονιού. Αφήνουμε να μαριναριστούν για 15 λεπτά. Στο μπλέντερ χτυπάμε το σκόρδο, το φασκόμηλο, το δεντρολί βανο, τη μουστάρδα...

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ

Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα για το κοτόπουλο. Σε γουδί ή μπλέ-ντερ βάζουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, το τζίντζερ, το μαϊντανό,το εστραγκόν, τη ρίγανη, την πιπεριά, τη μουστάρδα, το χοντρόαλάτι, πιπέρι, το κρασί, το ξύσμα λεμονιού, τη φρυγανιά και, τέλος,2 κουταλιές ελαιόλαδο...